MAURTEN FAQS

Privacy
Terms & Conditions
Refunds

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GEL"?

Από τεχνικής πλευράς, τα τυπικά "gels" αποτελούνται από νερό και υδατάνθρακες απλώς αναμεμειγμένους σε σιρόπι, το οποίο συχνά περιέχει προσθετικά γεύσης και συντηρητικά. Το GEL 100 είναι τελείως διαφορετικό. Είναι μία υδρογέλη – ένα βιοπολυμερικό περίβλημα, γεμισμένο με ένα μοναδικό μείγμα φρουκτόζης και γλυκόζης (αναλογία 0.8:1) που επιτρέπει την λήψη έως και 100γρ. υδατανθράκων ανά ώρα.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ GEL 100?

Το GEL 100 είναι μία υδρογέλη – ένα βιοπολυμερικό περίβλημα που περιέχει υδατάνθρακες. Στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία με τα ροφήματά μας, όπου η τεχνολογία υδρογέλης επιτρέπει την ομαλότερη μετάβαση των υδατανθράκων.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ GEL 100 ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?

Πιστεύουμε ότι το GEL 100 είναι ένας απλός τρόπος να έχουμε μαζί μας λίγη ενέργεια κατά την διάρκεια του τρεξίματος, της ποδηλασίας ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να έχουμε πρόχειρη μία φιάλη μίγματος Maurten Drink κάθε 15 λεπτά – αλλά μπορούμε άνετα να έχουμε μαζί μας μια χούφτα gels κατά το τρέξιμο ή την ποδηλασία.


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΟ GEL 100 ΜΕ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ?

Ναι, μπορείτε να συνδυάσετε το GEL 100 με τα αθλητικά ροφήματά μας, και μάλιστα αυτό ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες αθλητές που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.


ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΤΗΣ MAURTEN?

Συνήθως, αμέσως μόλις αυξηθεί η συγκέντρωση του υδατάνθρακα σε ένα ρόφημα, η κένωση του στομάχου επιβραδύνεται – με αποτέλεσμα να φτάνουν στο σώμα λιγότερα υγρά και υδατάνθρακες. Τα στομαχικά προβλήματα που προκαλούνται από αυτό αποτέλεσαν σοβαρό θέμα για πολλούς αθλητές.

Στη Maurten, βρήκαμε τον τρόπο να αποφεύγουμε τα προβλήματα αυτά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία υδρογέλης. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε αθλητικά προϊόντα συμπληρωμάτων ενέργειας με υψηλές συγκεντρώσεις υδατανθράκων. Κάποιοι από τους καλύτερους δρομείς στον κόσμο χρησιμοποιούν πλέον τα προϊόντα μας, τόσο κατά την προπόνηση όσο και στους αγώνες.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΥΔΡΟΓΕΛΗΣ?

Το αθλητικό ρόφημα μετατρέπεται στιγμιαία σε υδρογέλη με την οξύτητα του στομάχου. Η υδρογέλη επιτρέπει την ομαλή μετάβαση του ροφήματος μέσω του στομάχου στο έντερο όπου το νερό, το αλάτι και οι υδατάνθρακες απελευθερώνονται και απορροφώνται, δίνοντας έτσι μία γρήγορη και μεγάλη δόση ενέργειας που το σώμα σας μπορεί να ανεχτεί.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία υδρογέλης εδώ.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ MAURTEN?

Η τεχνολογία υδρογέλης εσωκλείει στο περίβλημά της υψηλές συγκεντρώσεις υδατανθράκων για ενίσχυση ενέργειας κατά την διάρκεια της δραστηριότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο βαθμονομημένα συστατικά τροφίμων και δεν βάζουμε καθόλου προσθήκες γεύσης, χρωστικές ή συντηρητικά. Τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από τα απολύτως απαραίτητα.


ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΤΗΣ MAURTEN?

How to use MAURTEN

ΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?

Τα προϊόντα περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά – όλα αναγνωρισμένα και βαθμονομημένα. Τα μίγματα ροφημάτων μας περιέχουν μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, πηκτίνη, αλγινικό νάτριο και χλωριούχο νάτριο (αλάτι). Το Gel 100 περιέχει νερό, γλυκόζη, φρουκτόζη, ανθρακικό ασβέστιο, γλυκονικό οξύ και αλγινικό νάτριο. Ανακαλύψτε περισσότερα στη σελίδα μας Καινοτομία.


ΤΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΦΗΜΑ?

Το αθλητικό ρόφημα υδρογέλης μας είναι προηγμένο και η λειτουργία του βασίζεται σε συνθήκες ακριβείας. Σας συνιστούμε να μην το αναμίξετε με νερό υψηλού επιπέδου μετάλλων (~ 40mg/L ασβέστιο). Οι υψηλές συγκεντρώσεις ασβεστίου καθιστούν δύσκολη την ανάμιξη του ροφήματος.


ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ?

Ναι, από κάθε παρτίδα λαμβάνονται, και θα λαμβάνονται, δείγματα που αποστέλλονται για έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια τρίτων. Όλοι οι προμηθευτές της Maurten είναι πιστοποιημένοι κατά το διεθνές πρότυπο FSSC 22000.


ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ?

Όχι, τα προϊόντα είναι για όλους – από κορυφαίους αθλητές μέχρι ερασιτέχνες.


ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ?

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για χορτοφάγους, απλώς δεν έχουν ακόμη πιστοποιηθεί.


ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ?

Εκτελούμε παραγγελίες σε διευθύνσεις εντός της Ελλάδας και της Κύπρου.


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ?

Ναι έχουμε καταθέσεις αρκετές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας προκειμένου να προστατέψουμε την τεχνολογία μας.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας !

Τ: 210 6001088
hello@maurten.gr